Stanley Healthcare

Stanley Healthcare helpt klanten met het AeroScout Visibility System bij het verbeteren van de operationele efficiëntie, door gebruik van standaard draadloze netwerken om de locatie, conditie en status van mobiele assets en mensen te volgen en beheren.

210 Bath Road
SL1 3YD Slough (UK)

+44 1 753 500608
www.stanleyhealthcare.com

Stanley Healthcare is actief betrokken bij het ontwikkelen van digitale oplossingen voor de gezondheidszorg, zoals elektronische medische dossiers en telemedicine-platforms. Deze oplossingen helpen artsen om efficiënter te werken en patiënten te ondersteunen bij het beheren van hun gezondheid en welzijn.

Stanley Healthcare biedt een breed scala aan producten en diensten voor zowel patiënten als professioneel gebruik. Dit omvat onder andere oplossingen voor patiëntenidentificatie en -tracking, zoals RFID-technologie en barcodescanners, en oplossingen voor assettracking, zoals RFID-tags en beacons. Het bedrijf biedt ook oplossingen voor voorraadbeheer en medische voorraadautomatisering, zoals intelligente medicijnkasten en voorraadbeheersoftware.

 


 

Terug naar onze partners