Spectralink

Spectralink biedt zorgpersoneel veilige, betrouwbare toegang tot elektronische gegevens en communicatie. Het bedrijf is bekend om de gebruiksvriendelijke, lichtgewicht, duurzame telefoons die 'gewoon werken'.

The Lightbox, Suite B1, Willoughby Road
Bracknell, Berkshire (UK)

+44 1753 500608
www.spectralink.com

Spectralink is een Amerikaans bedrijf op het gebied van professionele mobiele communicatie-oplossingen. De mobiele telefoons en andere draagbare apparaten van het bedrijf zijn speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik, en voldoen aan de eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Spectralink geeft zorgpersoneel de tools die ze nodig hebben, namelijk veilige, betrouwbare toegang tot elektronische gegevens en communicatie. De mobiliteitsoplossingen van Spectralink zorgen voor het hoogste niveau van zorg, door geïntegreerde workflows. Daarmee houden zorgprofessionals contact met zowel hun collega’s als de meest actuele patiëntinformatie.

Dankzij de oplossingen van Spectralink blijft zorgpersoneel gemakkelijk op de hoogte van veranderingen in de zorgsector, middels betere communicatie, samenwerking en toegang tot gevoelige gegevens. Spectralink staat in de branche bekend om zijn gebruiksvriendelijke, lichtgewicht, duurzame telefoons die ‘gewoon werken’.

Terug naar onze partners