Philips Healthcare

Philips Healthcare ontwikkelt mobiliteitsoplossingen die relevante informatie leveren op smartphones of tablets, op afdelingen, in ambulances of bij patiënten thuis.

High Tech Campus 52
5656 AG Eindhoven

www.philips.nl

Philips Healthcare is een toonaangevend bedrijf op het gebied van gezondheidszorg en medische technologie. Het bedrijf is opgericht in 1891 door Gerard Philips en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier op het gebied van de gezondheidszorg.

Philips Healthcare heeft zich ook toegelegd op het ontwikkelen van digitale oplossingen voor de gezondheidszorg, zoals telemedicine-platforms en elektronische medische dossiers. Deze oplossingen helpen artsen om efficiënter te werken en patiënten te ondersteunen bij het beheren van hun gezondheid en welzijn.

Het bedrijf biedt tevens een breed scala aan producten en diensten voor zowel patiënten als professioneel gebruik. Dit omvat onder andere MRI- en CT-scanners, en monitoring- en behandelingsapparatuur, zoals defibrillatoren en monitors voor bloeddruk en hartfunctie. Het bedrijf biedt ook innovatieve oplossingen voor thuiszorg, zoals bloeddrukmonitors en zuurstoftherapie-apparatuur.

 


 

Terug naar onze partners