Equans

Equans is de grootste technische dienstverlener ter wereld, met 6.000 medewerkers in Nederland. Het bedrijf ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt technische installaties die de bedrijfsvoering en dienstverlening waarborgen.

Amerikalaan 35
6199 AE Maastricht-Airport

088 484 50 00
sales.cid.nl@equans.nl
equans.nl

Equans is de grootste technische dienstverlener ter wereld, met 6.000 medewerkers in Nederland. Het bedrijf ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt technische installaties voor klanten zoals de ziekenhuizen Zuyderland, ETZ, Amphia en MUMC+.

Continuïteit in data en ICT-infrastructuur

Equans heeft een sterke nadruk op innovatieve en duurzame oplossingen en ondersteunt zijn klanten bij de energie-, digitale en industriële transitie, voor vandaag en morgen. Naast gas, water en elektriciteit zijn zorgbedrijven sterk afhankelijk van ICT als vierde nutsvoorziening. ICT moet 24/7 beschikbaar zijn, net als bij alle utilities waar Equans wereldwijd kwaliteit, efficiëntie en beschikbaarheid garandeert.

Equans zet de juiste ICT-oplossingen in die werken voor mensen, klanten en organisaties. Volgens afspraak en altijd met advies voor de continuïteit van de ICT-omgeving. Equans zorgt ervoor dat de ICT-infrastructuur en data veilig, beschikbaar en betrouwbaar zijn. Dit geeft zekerheid dat de continuïteit van de zorg, bedrijfsvoering en dienstverlening gewaarborgd is.

 


 

Terug naar onze partners