Conscia Nederland

Conscia Nederland (voorheen Vosko) is onderdeel van de Deense Conscia Group, die actief is in zes landen in Europa. Conscia vormt een Network of Knowledge met ruim 900 experts. Conscia Nederland heeft 250 werknemers.

Kampenringweg 47
2803 PE Gouda

088 522 88 22
info-nl@conscia.com
conscia.com

Conscia Nederland is een toonaangevende aanbieder van IT-diensten voor de gezondheidszorg in Nederland. Conscia biedt een breed scala aan IT-diensten voor zorginstellingen, ziekenhuizen, verpleeghuizen en huisartsenpraktijken waaronder informatiebeveiliging, infrastructuur, cloudoplossingen, elektronische medische dossiers en telemedicine.

De samenwerking tussen Conscia en Extreme Networks bestaat uit het integreren van de producten en diensten van beide bedrijven om gezamenlijke oplossingen te bieden aan klanten. Dit omvat onder andere het gebruik van de netwerktechnologie van Extreme Networks in de IT-infrastructuur van Conscia om de betrouwbaarheid en snelheid van de IT-diensten te verhogen. Door onze samenwerking met Conscia kunnen de gezondheidszorg verbeteren door middel van innovatieve IT-oplossingen.

Conscia Nederland komt voort uit Vosko (opgericht in 1991), en voert sinds 2020 de naam Conscia Nederland. Het bedrijf is onderdeel van de Deense IT-groep Conscia, die is opgericht in 1996.

 


 

Terug naar onze partners