SPIE

SPIE heeft jarenlange ervaring met installatiebeheer- en onderhoud, uitrol van domotica en inrichting van medische ruimtes in de intramurale, transmurale en extramurale markt en is dé partner voor ICT-zorgvraagstukken.

Kobaltweg 59
3542 CE Utrecht

088 119 61 61
info.beheer@spie.com
www.spie-nl.com

SPIE kent zijn oorsprong in Parijs en was met name gespecialiseerd in elektrische installaties van metrostations. Inmiddels is het bedrijf actief in 38 landen, met 800 vestigingen wereldwijd.

Het bedrijf speelt in Nederland in op de toenemende vraag naar oplossingen voor zorginstellingen. SPIE heeft jarenlange ervaring binnen de intramurale, transmurale en extramurale markt, met specifieke diensten als installatiebeheer- en onderhoud, uitrol van domotica en inrichting van medische ruimtes. Daarmee is SPIE dé partner voor allerhande zorgvraagstukken binnen de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ICT. De experts van het bedrijf zijn getraind om te werken in zorginstellingen en dergelijke omgevingen.

SPIE biedt de zekerheid en betrouwbaarheid waar deze markt om vraagt dankzij medische certificeringen en normeringen als een NEN 2575 en NEN 3140 certificaat, en een ISO27001 normering voor informatiebeveiliging. Medische procedures worden te allen tijde in acht genomen, waardoor instellingen worden ontzien en ondersteund, met zo min mogelijk overlast voor cliënten en personeel.


 

Terug naar onze partners