ExtremeCloud IQ: efficiënt netwerkbeheer

ExtremeCloud IQ vereenvoudigt het netwerkbeheer en zorgt ervoor dat je up-to-date blijft met de veranderende behoeften van medewerkers, patiënten en klanten van je organisatie. Zorg voor schaalvergroting op je IT-netwerk en beheer al je componenten vanaf één scherm, vanaf elk apparaat.

ExtremeCloud IQ – Site Engine

Aanvullend is er ExtremeCloud IQ – Site Engine, de oplossing die niet alleen netwerkmanagement op locatie mogelijk maakt waarmee je ook een cloudmigratiepad maakt voor devices van derden en niet-cloud-native apparatuur, inclusief flexibele implementatiemodellen.

ExtremeCloud IQ -Site Engine biedt netwerkbeheerders dus een gecentraliseerd dashboardoverzicht van het hele netwerk met zichtbaarheid van alle netwerkapparaten. Het biedt end-to-end netwerkbeheer, scripting en automatisering, configuratie- en firmwarebeheer, realtime analyse, servicegarantie en orkestratie.

ExtremeCloud IQ Companion

ExtremeCloud IQ Companion is de mobiele smartphone-applicatie waarvan de 7e  release in oktober is uitgekomen. Mobile Companion 7.0 zet nog een stap voorwaarts in het bieden van de meest intuïtieve en gestroomlijnde functionaliteit om uw dagelijkse netwerkbeheertaken te voltooien. Hoe is Companion jouw beste maatje?

  • Je kunt afwijkende verkeerspatronen detecteren, de efficiëntie van wifi monitoren en andere anomaliën vinden die voor jouw IT-beheerders belangrijk zijn.
  • Er zitten er nieuwe filters in die de zichtbaarheid van devices en clients verder verbeteren.
  • Met de functie Wired Port Bounce kun je bekabelde vaste clientpoorten rechtstreeks vanuit het Client-scherm bouncen.
Cloud managed networks voor Dummies
ExtremeCloud IQ
ExtremeCloud IQ Companion
Lees verder over ExtremeCloud IQ:
  • Blog
  • Blog
  • Nieuws
Terug naar Onze oplossingen