Ziekenhuis Oost-Limburg

Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) is een samenwerking van de ziekenhuizen ZOL Genk en ZOL Maas en Kempen die samen meer dan 1.000 bedden hebben. ZOL Genk zit op drie locaties: campus Sint-Jan in Genk, campus Sint-Barbara in gemeente Lanaken en Medisch Centrum André Dumont in de wijk Waterschei. ZOL Maas en Kempen ligt in de stad Maaseik, op ongeveer 30 kilometer van Genk.

De IT-infrastructuur van deze zorginstellingen bevat ongeveer 450 switches, 1.200 access points en ruim 20.000 endpoints. Het team bestaat uit slechts 4 personen die samen verantwoordelijk zijn voor het netwerk, firewalls, spraakinfrastructuur, vergaderruimten en eigenlijk alles wat met communicatie en data te maken heeft. Met Extreme Fabric Connect heeft het netwerkteam van ZOL volledige controle over hun netwerk. Lees het hele verhaal over ZOL >>

Extreme heeft Ziekenhuis Oost-Limburg geholpen met:
  • Sterk verbeterde netwerksecurity en verminderde complexiteit dankzij Extreme Fabric Connect.
  • Verhoogde flexibiliteit en stabiliteit: het team kan op- en afschalen zonder dat dit het netwerk van het ziekenhuis beïnvloedt.
  • Kostenbesparing door efficiënte werking van de oplossing. Het team kan switches toevoegen of verwijderen die automatisch worden geconfigureerd.
Andere klanten