Woonzorgcentrum Ten Hove

Woonzorgcentrum Ten Hove in het Belgische Mol zocht een passende upgrade van zijn verouderde netwerkswitches. De upgrade moest technisch én financieel haalbaar zijn. Een onmogelijke combinatie? Niet met het aanbod van ExtremeSwitching en de Network-as-a-Service-oplossing van Cipal Schaubroeck.

De netwerkinfrastructuur van Ten Hove naderde End of Life en dus zocht het IT-team van de gemeente naar een slimme manier om het netwerk te moderniseren. In het verleden werd de infrastructuur van het centrum jaarlijks opgeschaald als krachtigere modellen op de markt kwamen. Maar waarom zou je investeren in dure IT-infrastructuur als je deze ook gewoon kunt … lenen? Extreme-partner Cipal Schaubroeck levert de IT-diensten nu als een Network-as-a-Service.

Extreme Networks heeft Woonzorgcentrum Ten Hove geholpen met:
  • Network-as-a-Service: switches aankopen via een leaseconstructie, gecombineerd met zorgeloze service inclusief netwerkbeheer en monitoring.
  • Universal Platforms: lokale overheden en zorginstellingen zijn niet meer afhankelijk van een leverancier en verlengen de levensduur van hun switches door simpelweg de software te veranderen terwijl ze bestaande hardware hergebruiken.
  • Beheer in eigen hand houden: de IT-afdeling heeft toegang tot beheermodule voor de monitoring van de diensten en dus kunnen IT-beheerders zich concentreren op eigen projecten.
Andere klanten