Novant Healthcare (VS)

Novant Health is het eerste zorgcentrum in de VS dat de implementatie van Wi-Fi 6E van Extreme Networks heeft uitgerold. Novant beschikt met deze nieuwe draadloze technologie over veel meer netwerkcapaciteit en verbeterde prestaties van kritieke zorgtoepassingen en medische apparaten.

Novant Healthcare System ondersteunt honderden medische centra en ziekenhuizen in de VS. Met Wi-Fi 6E verbeterde Novant de connectiviteit van de locaties, waardoor effectievere communicatie tussen medewerkers en patiënten is verbeterd. “Ons draadloos Wi-Fi 6E netwerk garandeert de uitrol van nieuwe diensten en opent zo de deur naar innovatie in de mobiele zorg”, aldus Chief Wireless Network Architect Allen Rider bij Novant Health. “Wi-Fi 6E is de katalysator die onze visie op de gezondheidszorg en verbeterde ervaringen van patiënten mogelijk maakt.”

Extreme Networks heeft Novant Health geholpen met:
  • Verbeterde prestaties en geavanceerdere spraak via wifi  – Wi-Fi 6E gebruikt de 6 GHz-band met meer bandbreedte zodat clients beter presteren omdat er minder congestie is dan op de 2,4 GHz/5 GHz-banden.
  • Verbeterde zorg door betere efficiëntie  – de functie Target Wake Time (TWT) op Wi-Fi 6E verlengt de gebruiksduur van devices en aangezien medici afhankelijk zijn van apparaten, telt de levensduur van batterijen en wordt onverwacht uitschakelen voorkomen.
  • Superieure prestaties en beveiliging = Wi-Fi 6E access points leveren een 2,5x snellere doorvoer in vergelijking met vergelijkbare Wi-Fi 6 AP’s.
Andere klanten