Gabos Medical Center

Gabos Medical Center in Zuid-Polen behandelt patiënten in het hele land. De kliniek heeft meer dan 20 consultatiebureaus met diverse medische specialisaties, zoals cardiologie, nefrologie, endocrinologie, een kliniek voor trauma en orthopedie of een kliniek voor verloskunde en gynaecologie.

Veel van de functionaliteit van alle diensten van Gabos Medical Center zou niet beschikbaar zijn zonder een goed werkend draadloos netwerk. De geplande oplossing moest een reeks uitdagingen oplossen met betrekking tot gegevensbeveiliging, toegangscontrole, beheer en analytics. De extra uitdaging was zorgen voor snelle, stabiele en betrouwbare wifi voor gasten.

Extreme Networks heeft Gabos Medical Center geholpen met:
  • Extreme Management – vaste en draadloze beheermodule die ook de hele IT-omgeving beheert, up-to-date back-ups van configuraties van apparatuur monitort en meldingen bedient.
  • Extreme Control – deze module houdt toezicht op de beveiliging van de netwerktoegang. Het is een volledig functioneel NAC-klassensysteem ingebed in het Extreme Management Center dat de ‘captive portal’ voor gasten ondersteunt en onder andere authenticatie van ziekenhuismedewerkers mogelijk maakt.
  • Extreme Analytics – de module die als enige verantwoordelijk is voor het verzamelen, analyseren en visueel presenteren van statistieken van al het netwerkverkeer. Hiermee kunnen we niet alleen zien hoeveel data de gebruiker heeft verzonden of ontvangen, maar we kunnen deze ook splitsen naar individuele apps. Bovendien kunnen we de reactietijd van het netwerk en elke app analyseren, zodat lokale beheerders inzicht krijgen in de servicekwaliteit zoals die door de gebruiker wordt ervaren.
Andere klanten