Cordaan Groep

Cordaan Groep heeft vele vestigingen die met elkaar zijn verbonden. Medewerkers zijn bovendien vaak op locatie bij cliënten waar ze ook verbonden moeten blijven met de applicaties van Cordaan.

Cordaan is een toonaangevende zorgverlener die meer dan 20.000 mensen in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep ondersteunt. De bijna 6.000 medewerkers en meer dan 2.500 vrijwilligers van de organisatie verlenen verschillende zorgdiensten bij mensen thuis of in verpleeghuizen. De zorg wordt verleend aan ouderen, maar ook aan kinderen en volwassenen met bijvoorbeeld leerachterstanden en psychische problemen.

Extreme Networks heeft Cordaan Groep geholpen met:
  • Schaalbare connectiviteit: Cordaan heeft binnen zijn netwerk 3.000 ExtremeWireless AP410 Wi-Fi 6 cloud-managed access points en 650 ExtremeSwitching-switches uitgerold, inclusief de ExtremeSwitching 5520-serie.
  • Naadloos en veilig cloudnetwerkbeheer: het netwerkmanagementplatform ExtremeCloud IQ voorziet Cordaan van end-to-end inzicht in het netwerk en onbeperkte toegang tot data.
  • Vereenvoudigd netwerkbeheer en lagere kosten: Met Extreme Fabric Connect wordt het upgraden en toevoegen van nieuwe apparaten en diensten aan Cordaans verspreide netwerk geautomatiseerd. Hierdoor hoeven IT-specialisten zich minder bezig te houden met het draaien, onderhouden en troubleshooten van het netwerk.
Andere klanten