Aveleijn

Het wifi-netwerk van zorgorganisatie Aveleijn op ruim 100 locaties draagt bij aan de kwaliteit van leven van cliënten, verlaagt tegelijkertijd de IT-kosten en waarborgt de veiligheid van de medewerkers. Aveleijn heeft deze puzzel gelegd dankzij de Extreme Networks wifi-oplossing van Quinnect.

De draadloze connectiviteit met access points van Extreme maakt de locaties van Aveleijn, een grote zorgaanbieder uit Twente, niet alleen veiliger, maar verbetert ook de levenskwaliteit van cliënten. “De omgeving van Aveleijn is dynamisch, de indeling van gebouwen verandert in de loop van de tijd en in het nieuwe normaal willen werknemers flexibel gebruikmaken van videoconferenties”, zegt Manager ICT Teun van Baaren. “Dit beïnvloedt de eisen voor netwerkdekking. Met de Extreme-technologie kunnen we snel reageren op de veranderende connectiviteitsbehoeften op onze locaties.” Aveleijn gaat in de nabije toekomst onderzoek doen naar nieuwe oplossingen van Extreme die netwerkbeveiliging en analytics verder verbeteren.

Extreme Networks heeft Aveleijn geholpen met:
  • Een sterk gedistribueerd wifi-netwerk voor de 100 locaties van Aveleijn gericht op kleinschalige woningen en dagbesteding.
  • Het wifi-netwerk maakt medewerkers altijd traceerbaar en kunnen overal veilig werken met toegang tot mobiele zorgapplicaties.
  • Gepersonaliseerde draadloos internet en tv-aansluitingen, videoconferencing en streamingdiensten waar cliënten in het nieuwe normaal hoge eisen aan stellen.
  • Een Wi-Fi 6-netwerk met uitstekende beveiliging op basis van PPSK-keys zodat cliënten altijd en overal een eigen veilig netwerk hebben.
Andere klanten